Alla känslor i en liten ask

image

Den är märklig sporten fotboll. Märkligt hur man kan vandra från djupa mörker till högsta euforin på bara ett par minuter.

Fredagen var en fantastisk dag.

Igår gick en dröm i uppfyllelse när föreningen Supportrarnas Matchprogram organiserade sin första bortaresa. Vi tog bussen från Zinken, och vilken buss sen.

image

Redaktör Hagström poserar stolt framför det vackraste av märken. Stefan Magnusson ordnade en frågesport som skulle sålla agnarna från vetet. Det gjorde den sannerligen. Hagström och Malin vann.

Väl framme vid Huskvarna fick vi poliseskort till Folkets Park. Ett snabbt stopp för att sedan inta Vapenvallen. En idyllisk liten arena med fin gräsmatta men oj vad jag avskyr sådana där platser. Jag kan inte identifiera mig med att vi behöver spela på den där typer av arenor.

Matchen slutade ju lyckligt. Vi vinner med 2-1 när Erik Israelsson nickar in Kennedys frispark på övertid exploderade de tillresta grönvita. Innan dess har deras målvakt räddat en straff. Då trodde jag det var kört. Återigen visar det sig att årets Bajen inte riktigt är som tidigare årgångar i Superettan. Mål på övertid. Segerglädje. Fortfarande hoppfulla.

Hemresan gick fortare än någonsin. Det är något alldeles speciellt att få åka hem med tre poäng i ryggsäcken.

Tack alla inblandade för en magnifik fredag.