Tack Lincan och Haddad!

Niclas Lindqvist har spelat i Hammarby sedan han var åtta år. De senaste säsongerna har han tillhört A-laget, innan dess for han fram längs sin kant i juniorlag och pojklag. Hans snabbhet är hans största vapen.

Vi är många som höll tummarna för Nicklas, som hoppades och trodde. Ska vi vara ärliga så tror vi inte att Nicklas fått visat allt han kan. Kexen spår honom fortfarande en framgångsrik karriär och vem vet, hans hjärta klappar ju grönvitt som tusan så kanske korsas våra vägar igen senare i karriären?

Tack för allt Lincan och lycka till framöver.

När Andreas Haddad skrev på för Hammarby viskades det lite i Stockholmsfotbollsdjungeln. Förutom skadehistoriken, så snackades det en del om dålig attityd. Vi bestämde oss för att kika närmare på om det stämde.

Vi måste säga att vi bara har sett något helt annat.

I Hammarby har Andreas bidragit med massor. Självklart har vi sett besvikelse när han inte blivit uttagen till en matchtrupp, men den besvikelsen vill man ju som supporter se på en träning. Utåt sett och i gruppen och på träningar har Andreas visat en enormt bra attityd. Hans inställning imponerar på oss.

Tack för att du har bidragit med din erfarenhet och din kraft och på så sätt hjälpt oss att bli allsvenska igen. Stort lycka till i din framtida karriär!

(Foton: Anna Wester)