Söndag. En vecka senare

image

Det har gått en vecka sen avancemanget. Sju sköna dagar. För exakt en vecka sedan satt jag med glada vänner på en söderkrog och skålade för Hammarby. För exakt en vecka sedan svävade jag på glädjemoln och har faktiskt inte kommit ner riktigt ännu. Trivs bra här uppe.

Idag avgjordes det att Gefle spelar allsvenskt nästa år. Stort grattis till Roger Sandberg. Det är du väl värd.

Jag skickar även en grattishälsning till Christophe Lallet och Gustaf Grauers som får spela Superettan nästa säsong med IK Frej.

Jag såg signaturen @Bernagate twittra om att det onekligen hade varit en märklig känsla att plocka ut nästa års biljetter och se att det stod Utsikten, AFC och IK Frej på dessa. Sjukt jäkla skönt att vi slipper det.

Det är fars dag idag. Min pappa har jag hedrat i tanken. Vi har varit allihopa ute i Skogås. Jag har fått söndagshänga med de finaste ungarna i världen. De ger mig så mycket energi och styrka. Charmtroll.

I morgon fyller jag år. Jag föddes på just fars dag. För en hiskelig massa år sen nu. Numera är födelsedagar rätt oviktiga men det värmer mitt hjärta att fina vänner och kollegor bjudit ut mig.

Den bästa presenten gav Hammarby mig förra söndagen. Det var verkligen det enda jag behövde.

Lever fortfarande gott på känslan av att vara tillbaka.

Tack Hammarby.