Årskrönika på gång

image

Vi har haft styrelsemöte i Supportrarnas matchprogram ikväll. Mycket som ska planeras och funderas kring. Nästa år gör vi äntligen ett allsvenskt program.

Just nu känner jag även och pirr och förväntan inför det sista vi gör det här året.

Vi är nämligen alldeles strax framme med 2014 års sista stolthet. Vår årskrönika.

Vi kände instinktivt och tydligt att vi ville föreviga detta fantastiska år i en tryckt produkt. Så därför har vi gjort en årskrönika. Vi har samlat årets alla spelarintervjuer med tillhörande fantastiska porträttbilder av Hasse Fridén. Vi har massor av statistik från både året som gått men även över åren i Superettan.

Vi har också nytt material. Per Cornell har gjort en grymt bra intervju med Nanne. Gustav Gelin har dykt på djupet med sjukgymnast Mikael Klotz.

Utöver det kryllar det av fina bilder.

Stolthet

Det var känslan som drog genom kroppen när Johan von Friedrichs, vår briljante layoutmästare, visade mig utskrifter på alstret. På hur det kommer att se ut. Johan och Magnus Hagström har dragit det stora lasset. Utan redaktör Hagström hade det här aldrig gått vägen.

Nästan hundra sidor blir det. Och kommer att finnas till salu inför julen. Kanske den ultimata julklappen till grönvita vänner.

I kommande veckan kommer vi att gå ut med information om hur vi kommer att sälja den. Det kommer att vara möjligt att beställa den per post.

Priset i butik,  eller på plats av oss kommer att bli 149 kronor. Beställer du per post tillkommer portokostnaden.

Tillbaka!