Stöd GROW SÖDERORT

Jag blev så glad i morse när jag såg att supporterinitiativet GROW SÖDERORT återigen dragit igång. Målet är att samla in pengar för att köpa in säsongskort till herrfotbollen, som sedan delas ut till kids och ungdomar. Initiativet är fint och värdefullt ur flera aspekter, anser jag. Några av dessa är:

– Att initiativet riktar sig just mot den yngre generationen som är så viktig (avgörande) för Bajens läktare och framtid.

– Att initiativet ger de passionerade Bajenkids/ungdomar som kanske inte har ekonomisk möjlighet att köpa säsongskort möjligheten att ändå gå på Bajens alla hemmamatcher och därmed vara en del av den grönvita sfären.

– Att initiativet ger oss äldre ett ypperligt tillfälle att lyfta kids/ungdomar genom att nominera dem. Att visa att vi ser dem och därmed visa att de är viktiga för Bajen.

– Överlag, att introducera fler ungdomar i den grönvita supportervärlden är oerhört viktigt och vettigt. Det är fantastiskt jävla sunt för ett barn/ungdom att hänga på en läktare tillsammans med ett otal antal generationer, personligheter, i värme, tillhörighet och gemenskap.

Lycka till, GROW SÖDERORT!

 

Kopierat från Bajen Fans hemsida: Syfte och bakgrund:

Syftet med Grow Söderort är att samla in pengar för att finansiera säsongskort till ungdomar som av olika anledningar inte har möjlighet att köpa det själva. Totalt har vi samlat in pengar till 154 säsongskort, varav en del har gått till den ideella föreningen LOS Fruängen och en större del har gått till ungdomar som antingen nominerat sig själva eller nominerats av någon i sin närhet. Likt tidigare säsonger kommer alla bajare kunna nominera dem som ni anser förtjänar ett säsongskort. Det kan vara någon som är en god förebild, någon som har det lite tufft ekonomiskt eller en helt annan anledning.”

Vill du stötta?

– Ge enskild gåva till bankgironr 837-5313. OBS! Märk inbetalning med ”Grow Söderort”.
– Företagare som vill bidra gör det genom att mejla christoffer@bajenfans.se för mer information. Vi önskar fem företag som kan bidra med 5000 kr var.

Läs mer utförligt HÄR.

grow söderort