Ett tack när drömmar slår in

image

Omöjligt att sova. Ligger i sängen men kommer inte till ro. Vill å andra sidan inte heller sova. Vill aldrig att den här känslan ska försvinna.

TACK

Jag hittar inget bättre ord. Det lilla, stora, värdefulla ordet innefattar allt.

Tack Johan Persson för att du är så skoningslös i ditt spel. Tack Tifogrupperna för att ni tänker, skapar, sliter, drömmer och bär oss andra. Tack  Kennedy för att du kom hem igen och gör mig så genuint jävla lycklig. Gång på gång dessutom. Du är störst nu grabben. Du är kung.

Tack Nanne för att du valde att komma till oss. Vi behövde dig. Vi behöver dig. Och vi älskar dig.

Tack Nahir Besara för att du gör ett just sånt där mål. Just idag. Just mot dif. Att vi vinner på en klackspark. Det blir knappast mer episkt än så.

Tack Claes Hellgren för att du är så passionerad för grabbarnas fysiska status. Tack Klotz och Rotzius för att ni ser till att de är hela.

Tack till försvarsspelarna som jag var så orolig för bara en månad sen. Lars och Birkir ni imponerar på mig.

Tack alla bröder och systrar som njuter just nu. Vi är så värda det här. Vi är så fruktansvärt jävla välförtjänta av den här stundens eufori. Den här kvällen. Den här segern. Det är vi som är Hammarby.

Tack kära, älskade pappa för att du gjorde mig till hammarbyare. Det är det bästa jag har blivit. Du hade älskat den här kvällen.

Från botten av mitt hjärta. Tack.