Mot Örebro!

image

En stor förändring för egen del med att spela i allsvenskan är att jag återigen är intresserad av vad som händer i serien. Plötsligt hittar jag mig själv med att kika på matcher som Göteborg-Helsinborg samtidigt som jag håller koll på målfesten i Norrköping.

Så har det inte varit de senaste åren. Jag har knappt hållt koll på tabellen. Det var först i november förra året som jag verkligen började räkna presumtiva poäng och scenario.

Jag inser nu att jag verkligen har saknat det här.

På torsdag drar vi till Örebro. Jag fyller min bil med störtsköna vänner och drar den norra vägen till Kexstaden. Under eftermiddagen idag måndags rapporteras att klackbiljetterna till vår sida är slut. Folk tror att det lär komma 3000 bajare, minst, till matchen mot Örebro SK.

Det var en skön seger i lördags. Vi spelade inte bra mer än en halvtimme i första men att ändå hålla undan och ta tre poäng var skönt. Skönt och viktigt.

Även U19 vann i helgen. Även där slogs motståndarna Älvsjö AIK tillbaka med 2-1. Även där var insatsen sådär. Jag har sett betydligt bättre U19-fajter i år. Till helgen väntar AIK hemma på Kanalplan på lördag. Det blir en spännande och tuff drabbning.

Men innan dess pallrar jag mig till Zinken och hejar på Söderbönorna. Det tycker jag att alla ni andra också ska göra. På onsdag klockan 19.

Sen ses vi som sagt i Örebro!