Lucka 23: Som bloggen ska va

Så här dan före julafton, i näst sista luckan, vill vi passa på att säga några saker. Först ett stort TACK. Tack till er som medverkat i årets kalender med fantastiska texter och i fina intervjuer. Det har varit helt underbart att läsa era alster och att vi fått prata med er. Vi är väldigt stolta över att ni velat vara med.

Tack också till alla er som läst, kommenterat eller gett feedback i chattar och samtal.

Det är precis så här vi vill att bloggen ska vara, ett forum för olika perspektiv och åsikter. En plattform för den som vill säga något eller starta en diskussion.

Därför vill vi påminna våra vänner, bekanta och obekanta om att bloggen finns för  den som vill framföra något, seriöst eller oseriöst.

Årstakex finns ju för att folk läser den, och för att vi gillar att skriva och tycka saker såklart. Men om ingen läst hade vi väl förhoppningsvis lagt ner. Men bloggen har inget annat syfte än att bjuda på texter av olika slag, i stort och smått, och helst då inte bara av oss.

Så igen, tack alla. Grönvita, men också ni andra som hittat bloggen och följer den.

Ha det nu bra vad ni än tar er för under de närmsta dagarna. Kanske ses vi vid Nacka i morgon och/eller på annandagsbandyn? Inte Pernilla då som ligger på en strand och samlar energi.

Godjul, glad Nacka, trevlig helg och gott nytt år!

Anna Mia Pernilla

Årstakex