Tack Bajen!

image

Vinst.

Seger.

Avancemang.

Så. Jävla. Skönt.

En grandiost kaostifo. Jag är ännu en gång fylld av tacksamhet över det engagemang och den kreativitet ni har. Ni är briljanta! Vi tackar genom att swisha va? (076 559 64 51)

Själva matchen startar uselt. Jag fick panik när vi återigen slår tafflighetsrekord i försvarsarbetet och dif kan göra ett tidigt mål. Det kändes onödigt. Och jävligt jobbigt.

Alex!
Det går inte att undgå att bli förtjust i karln. En spelartyp vi saknat innerligt. En boxspelare med bra fysik. En jobbig jävel för motståndarna. Lätt att älska av oss. Han kvitterar på en bra nick efter att Sätra prickat ribban på Torsteinbös frispark. Alex var precis där han skulle. Kvitteringen ett faktum.

Luften gick att andas igen.

Innan paus har vi vänt. Johan Persson nyper till ett distansskott, hårt pressat för en gångs skull och plötsligt skickas jag högt upp i suppprterhimlen. Skyhögt. Derbyhögst.

Den spelare jag muttrade mest över fick sen sätta spiken i difkistan. Haglund hänger tredje målet med kvarten kvar. En bra hörna servad av Torsten som Philip exekuterar briljant.

Andra halvlek var vår. Vi var bättre. Och vi vann helt välförtjänt. En bra insats av Hammarby men vi måste sluta ge bort tidiga baklängesmål.

Det är få saker som slår just derbysegrar. Humöret blir glatt. Att det är måndag i morgon känns bara härligt. Det blir lätt att kliva upp fler morgnar framöver. Den inverkan har ju de där spelarna på mitt liv.

Tack för sällskapet på läktarplats idag alla grönvita vnner. Härligt att få sjunga mig hes tillsammans med er. Glöm nu inte att swisha tifogruppen!

Shake it up baby now….
Världsklass.

Vinnare!