Det magiska dygnet

2015-05-01-14.09.54.jpg.jpeg

De senaste 24 timmarna har påverkat oss på ett sätt vi inte hade kunnat förutsäga. Vi kan inte annat än summera det senaste dygnet som ren och skär magi.

Vi initierade en insamling till Damerna. Vi hade förstås höga förhoppningar om gensvaret hos er. Men ingenting hade kunnat förbereda oss på det här.

Ni är fantastiska!

I skrivande stund, exakt ett dygn efter det att vi kickade igång, har vi fått in över 160 000 kronor till damlaget. Nu börjar jag tro att vi kan nå 200 000 redan under insamlingens andra dygn.

Ni är lite drygt 800 personer som bidragit hittills. Den grönvita sfären är bevisligen stor och kärleksfull men nu kan vi behöva din draghjälp. Långt ifrån alla har sett vår insamling. Det är ju inte alla som hänger på twitter, facebook eller andra forum. Vi behöver nå dessa också – och det är här du kan göra skillnad. Prata gärna högt om insamlingen. Peppa folk att få sitt namn på listan. Swisha åt den som inte swish har, skriv bara namnet på givaren som meddelande så hamnar den i listan.

Det som också gläder oss är mängden av er som  berättar att ni fyllt i den extra hundringen när ni köpt säsongskort till herrarna, eller alla ni som berättat att vi får den hundringen som blev över när säsongskortet till damerna köptes. Ni är flera som berättat just det. Hurra!

Det har varit ett magiskt dygn. Men peppen är enorm för att forsätta. Vi kan nå högre höjder!

Låt swishen gå varm: 0707217268 eller sätt in pengar på 8327-9 904 638 023-5 (Pernilla Olsson, Swedbank)

Forza Bajen!

Följ insamlingen här!