Tack. Tack som fan.

(Samtliga foton Peter Jonsson)

2-1. Här är målet som fick mig att börja storböla där uppe på övre läktaren. Jublade först. Hoppade högt. Sen kom tårarna.

Ett fantastiskt fint mål av Pa Dibba. Fantastiskt fint och ofantligt viktigt. Vi vinner mot DIF med ett sent mål. Vi får ännu en gång stå där och sjunga om att se livet från den ljusa sidan.

Grönvitt, vackert tifo. Tack till våra grymma tifogrupper. Bra tryck på läktarplats. Dock bara ynka 24000 på plats. Många bajare.

Vi fick ju en drömstart. Muamer Tankovic nickar ju in 1-0 i andra minuten. Samma magnifika inledning som mot Norrköping hemma. Derbyt kunde förstås inte ha börjat bättre.

Det finns ju få saker som är så sköna som att få måljubla och vinna ett derby.

Det var ingen fantastisk match från oss. Vi var inte riktigt bekväma med bollen och slarvade i passningsspelet.

Simon Sandberg fick kliva in som mittback när inte Fällman var redo. Och som han gjorde det! Jag var oerhört imponerad över det han åstadkom idag. Tror fan karln var snudd på felfri!

Björn Paulsen fortsätter att både vara och spela stenhårt.

Erkan Zengin fick starta men jag tyckte dessvärre inte att hans insats var så vass som jag hade hoppats. I inledningen på andra tvingas Erkan till byte. Misstänkt meniskskada sa Billborn efter matchen. DET var inte roligt att höra.

Vilken avslutning det blev. När DIF kvitterade på straffen kändes det bara onödigt. Jag tyckte vi hade bra koll på deras offensiv. Wiland var inte långt borta på Walkers straff men fick tyvärr hämta ut bollen ur maskorna. Wiland är för övrigt en ren ynnest att ha som sista utpost. Vilken trygghet han är!

Det är Wiland som sätter igång anfallet. Strax innan har han sugit Olssons språngnick. Snabbt ut med bollen till Kennedy. Denne hittar Hamad som, likt på ett snöre, serverar Dibba som frälser oss. Jag tror att det anfallet tog 9 sekunder.

Stort tack Pa Dibba för det där klassmålet.

”Always look on the bright side of life”

Tack Peter Jonsson för magnifika bilder!