Kexens kalender: 6 – Janis Bethanis

Stafettpinnen rullar nu till Johannes ”Janis” Bethanis som beskriver sig själv så här:
Klackveteran sen 24 år.  Främst fotbollsBajare men följer även andra Hammarbyrelaterade sporter. Sitter med i Söderkisars styrelse. Är med i redaktionen på Barabajen.se. Deltar i en av alla referensgrupper kring Nya Söderstadion.  Tycker och tänker en j-a massa om Bajen och värdesätter ett debattklimat där inte alla stryker varandra medhårs.  Värnar om mossiga företeelser som info- och årsmöten. Är väldigt stark anhängare av medlemsmakt och vill inte se ett framtida Bajen ägt och styrt av enskilda personer.

 Du får tre ord på dig. Summera säsongen?
– Ännu en besvikelse.

Vad var bäst med 2012?
– På första plats rankar jag Kennedys återkomst!!

– Som tvåa kommer att mina barn…ehh…”frivilligt” har valt Bajen och intresserar sig för Bajen. Typiska kommentarer vid frukosten när vi läser om Bajen i DN kan vara ”varför vinner inte Hammarby med 8-0 mot laget XYZ ?” Gregg Berhalter får gärna svara på frågan vid tillfälle.

Vad var sämst?
– Uteblivet avancemang i fotbollen.Det finns inga som helst fördelar eller ”kult”-känslor kring att spela i andradivisionen.  Varje minut vi är kvar är en förlorad minut. Jag hatar tanken på att vi inte platsar bland de 16 bästa lagen i Sverige.

Berätta någonting som omvärlden inte vet om 2012.
– Jag har hört från en säker källa att Bajen just i detta nu scoutar spelare i Tyskland.

Vad har du för förväntningar på 2013?
Avancemang till Allsvenskan!

Janis