Finmåndag

Precis som Anna så fint beskrev så har det varit en skön långhelg. Även för mig.

Idag kom måndagen. Och en riktigt fin sådan. Extraordinär.

En måndag där vi numera är med Hammarby hockey igen. Att BF Hockey är med nytt namn. Och tillbaka. Resan fortsätter. Jag gillar det. Och jag tackar alla inblandade. Vilken sagolik räddningsinsats. Och nystart. Bästa ni.

En måndag där mina kids i klassen fortsätter att leverera. Gillar deras inställning, deras humor och deras hyggliga ton och hänsyn gentemot varandra. Åkte därifrån med ännu en sån där känsla av att ha det förjäkla bra på jobbet. Och vet ni. Det bästa är att jag ska få ha de även nästa läsår.

Nästa läsår. Nedräkningen har börjat. Sommarlovet närmar sig. Sommar. Smaka på ordet. I min värld är det mer efterlängtat än nånsin. Värme. Solsken. Ledighet.

Sådana här dagar får mig att le. Hela vägen in i själen. Mötte upp en fin vän efter jobbet. Satt nere vid kajkanten i Hornsberg och åt middag. Solen i ögonen, Mälarens glitter och god mat. Kan knappast bli bättre en vanlig måndag.

En fullmaxad vecka står för dörren. Mycket roligt som händer. Mycket som är viktigt dessutom.

Ni missar för allt i världen inte Bajen Fans extra årsmöte på söndag. Dit hoppas jag att många medlemmar tar sig. Till Södra Latins aula.

Ta hand om er.