Jönköping away

Jönköping som brukar vara vårt matstopp var igår målet för resan med match mot J-Södra. Vi var inte många på läktaren i dag, runt 350. Två bussar från Stockholm och jag var på den ena.

Det var fantastiskt bra stämning på läktaren, i regnet. Älskar när det duggregnar och det inte är kallt. Hösten från sin ljusa sida.

Jag insåg när jag stod där att jag var inställd på att vi skulle förlora och fram till sista tilläggsminuten trodde jag att de skulle kvittera till 2-2.

Men vi lyckades hålla en ledning och vi vann. På bussen hem började genast räknandet och om jag förstått det rätt kan vi inte trilla ur.

Och ja nu är det väl kvar att hoppas på en värdig avslutning på säsongen. Ska väl tilläggas att med mitt jobb för fred i en av världens längsta och ibland till synes hopplösa konflikt, så tror jag alltid på mirakel så länge de är möjliga 😉

Vill också säga igen att jag är så himla glad att Tamimi fått chansen. Tycker att han gjort det riktigt bra och hoppas få se mer av honom. Mycket mer.

På bussen till Södertälje senast kom mitt lag 2:a i frågesporten och priset kunde hämtas ut i går. Bussvärdarna och quizmakarna Gustav och Micha hade anpassat priset så det var alkoholfritt bubbel. Så fint! Med nästan samma laguppställning (syrran var inte med den här gången) tog vi även hem 2:a platsen denna bussresa. Mycket stolt är jag och glad vinnare!!