Nyp mig i armen….

…..Jag tror att jag drömmer.

Samtliga foton: Peter Jonsson

Ikväll klädde vi av BP med 4-0. Det var aldrig något snack om saken. Vi var flera nummer större. Junior och Jeppe hade full kontroll på mittfältet. Imad Khalili gör två så snygga mål att jag bara baxnar. Crosspassningen på andramålet från Hamad är helt magnifik men det Imad gör sen är helt briljant. Han tar mot bollen med högerfoten för att sen på volley trycka in bollen med vänstern. Det är så sjukt snyggt.

Jag unnar honom detta. Som jag unnar honom detta. Även 1-0 som han gör är klass. Inlägget från Borges är jättefint men höjden och tajmingen i nicken från Imad är läcker och bollen är helt otagbar för BPs annars så duktige målvakt.

Erkan Zengin fick kliva in istället för Jiloan Hamad. Hamad gör mål även idag. Han är riktigt, riktigt bra just nu. Fortsätter han så här måste nog Janne Andersson åtminstone ta sig en funderare. Och Jesper Jansson får stänga av sin mobil.

För egen del, som nojat redan från förra året över vårt kassa försvarsspel måste idag tillstå att den där hållna nollan gläder mig mycket. Det var både skönt och viktigt att Johan Wiland fick ha nollan intakt.

Jag är väl medveten om att vi har haft på pappret en lätt inledning. Det är ju nu det är upp till bevis. Peking och Häcken är ett annat, bättre motstånd.

Vi spelar högt försvarsspel och jag är rädd för att det kan bli åka av om vi inte har lite bättre koll på kanske framförallt våra ytterbackspositioner. Det finns stor chans att vi är sårbara där om motståndarna är snabba på att ställa om.

Jag tyckte läktarinsatsen var bättre idag än mot Sirius. Kvällsmatcher i kombination med seger är ett bra recept. Bra kan förstås bli bättre, men det var bra tryck idag.

Över 20 000 på läktarna. Ny chans redan på torsdag när Norrköping kommer på besök.

Vi har nu inlett serien med tre raka segrar. Vi leder både herrallsvenskan och damallsvenskan. Men det stoppar ju inte där. I skrivande stund toppar vi även U21, U19, U17 och U16 på killsidan.

Som sagt. Nyp mig i armen. Jag tror att jag drömmer.

Stort tack Peter Jonsson för att du så generöst låter oss använda dina bilder! 💚