Kanalplan en onsdag

Jag är så ofantligt glad över mitt beslut att söka (och få) jobb på Södermalm. Dels trivs jag magnifikt på själva arbetsplatsen men jag älskar att jobba just på Södermalm.

Jag strosade från jobbet för att gå förbi den fantastiska Tobakisten på Götgatan 69 som hjälper oss i Matchprogrammet med att dels ha program där att hämta för våra krogsäljare innan match men också för att de, utan minsta provision, hjälper oss att sälja programmet. Jag skulle lämna lite swishbrickor inför morgondagens sälj.

På väg dit ringer jag Anna. Inte pratat med henne på ett tag och vet att hon har en jäkligt hektisk jobbperiod. Hon var också på väg från sitt kontor. Spontanbokad träff utanför Tobaken och sen en promenad ner till Kanalplan.

Damerna tränade. Vårsolen lyste. De vackra, gröna stolarna var sköna att sjunka ner i. Fullt ös på träningen. Tjejerna har nu strålande träningstider mellan 17.30-19.

Mot slutet av passet börjar innerplan fyllas av nästa gäng. Flera flicklag skulle träna 19. Planen är förstås maxanvänd.

Det blir så tydligt när man sitter där vilket OERHÖRT lyft det är med Nya Kanalplan för Dam- och flickfotbollen. Det här ska bli spännande att följa framöver.

Tyvärr kommer jag inte ner till Göteborg i helgen. Men vet att rätt många kommer stötta först damerna på lördag och sen herrarna på söndagen. Det blir fint.

Däremot ses vi i vimlet i morgon. Köp gärna matchprogrammet.

Jag har skrivit en text där om premiären i Damallsvenskan. 🌞😁