#LaMangaAway

IMG_0824
Tre år i rad har jag varit med och bevakat Bajens träningsläger för Hammarby fotboll på Cypern. Det har varit fantastiskt roligt och ett bra sätt att starta säsongen, men också mycket jobb med ambitionen att leverera till max och jag har sett alla träningar genom kameran. Så jag har då och då tänkt tanken att någon gång åka och bara ha semester.

I år blev det inget uppdrag så när jag insåg att det fanns en möjlighet att dra iväg några dagar till ett rimligt pris, bestämde jag mig för att ta en minisemester. Utan kamerautrustning. Utan måsten.

Så i går 04.20 drog vi ett litet gäng från Södermalm och Årsta och landade några timmar senare i ett soligt men kyligt Spanien.

La Manga är som en låtsasvärld med golfbanor och fotbollsplaner i centrum omgivna av lyxiga hotell. Gatorna är öde vilket bidrar till låtsaskänslan. Det är lågsäsong och vi bor på ett hotell vi annars inte skulle ha råd med. Bara hotellfrukosten gör resan värd.

När vi väl stod på fotbollsplanen och hörde Nannes röst, så kändes allt mer verkligt. Två träningar har vi sett i dag. Självklart saknade jag kameran direkt när träningen började, så tur det går att ta rätt schyssta bilder med mobilen ändå.

Förutom det har vi mest ätit och promenerat, softat helt enkelt.

Mest ser vi ju fram emot matchen i morgon. Otroligt pepp. Och glad att vara här.

IMG_0803

IMG_0806

IMG_0789

IMG_0801